Răzvan Fodor, "profesorul cool de istorie", şi Alina Chivulescu, "mama hippioată şi înţelegătoare", au devenit în foarte scurt timp unele dintre personajele preferate ale celor care au văzut lungmetrajul de debut al regizorului Cristina Iacob, "#Selfie". Acest lucru s-a văzut şi marţi seară, la Grand Cinema Digiplex Băneasa, unde fanii comediei "#Selfie" au făcut poze şi au luat autografe de la îndrăgiţii actori.

Nici tinerii rebeli din film, interpretaţi de actorii Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin, nu au fost ignoraţi de fani. Adolescenţii sosiţi să vadă comedia "#Selfie" au făcut poze, individual sau în grup, cu tinerii actori prezenţi la întâlnirea cu publicul.

Pe lângă faptul că au făcut poze şi au acordat autografe, atât actorii din film, cât şi regizorul Cristina Iacob au stat de vorbă cu fanii.

"#Selfie", regizat de Cristina Iacob, este cel mai de succes film românesc din 2014, la zece zile de la premieră pelicula fiind vizionată deja de peste 37.000 de spectatori şi stabilind un record de încasări de 570.000 de lei.

Despre reacţia pe care publicul a avut-o, odată cu intrarea filmului în cinematografe, pe 9 mai, Cristina Iacob a spus că este una pozitivă, iar cei care văd comedia "#Selfie" sunt încântaţi.

Cristina Iacob a precizat că atât actorii din film, cât şi ea primesc mesaje, zilnic, pe reţeaua de socializare Facebook, din partea fanilor, care le transmit că au fost încântaţi de comedie şi chiar că vor merge să o vadă pentru a doua oară.

"În sfârşit, munca noastră a ajuns la ei, ceea ce e un semn bun", a declarat Cristina Iacob pentru MEDIAFAX.

Potrivit acesteia, o nouă întâlnire cu fanii filmului va avea loc luni, la Cluj-Napoca.

Cu un debut spectaculos pentru box office-ul românesc, "#Selfie" face furori în toată ţara, putând fi urmărit în continuare în cinematografe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și