Trustul eMaramures (online, ziar, radio si televiziune) este o institutie de presa independenta, fara implicatii de ordin politic sau economic. Societatea EMARAMURES MEDIA SRL - editor al ziarului online www.emaramures.ro, al saptamanalului eMaramures si al posturilor de radio si televiziune eMM, este condusa de domnul Cristian Span, asociat unic si administrator.

Trustul de presa eMaramures NU are niciun contract cu Primaria Municipiului Baia Mare sau cu vreo societate care sa furnizeze servicii sau lucrari catre Administratia Publica Locala.

In ceea ce priveste faptul ca trustul nostru de presa a fost legat de scandalul mediatic iscat pe marginea anchetelor pe care procurorii DNA - serviciul teritorial Cluj le efectueaza in municipiul Baia Mare si care vizeaza printre altele si persoana primarului Catalin Chereches, aducem la cunostinta opiniei publice ca intre institutia noastra si edil exista doar relatii de informare media - la fel cum exista intre domnia sa si alte entitati de presa, respectiv cum exista intre eMaramures si alte autoritati publice, institutii sau societati care doresc sa promoveze informatii de interes public.

Trustul de presa eMaramures a pus si va pune la dispozitia organelor de urmarire penala sau a altor institutii abilitate ale statului toate documentele si informatiile necesare pentru clarificarea oricaror nelamuriri sau suspiciuni. Avem incredere in institutiile statului si in justitia romana.

Solicitam in mod public tuturor reprezentantilor mass-media care fac referiri la institutia noastra de presa in acest context sa prezinte oficial punctul nostru de vedere, pentru a nu aduce prejudicii morale si materiale unui trust de presa care, in timp si cu greu, si-a dobandit statutul de lider pe piata regionala media.

Asiguram cititorii, ascultatorii si telespectatorii eMaramures ca vom respecta in continuare, cum am obisnuit, toate principiile si regulile deontologiei jurnalistice, pentru a-i informa corect si la obiect legat de problemele judetului Maramures, dar si de cele ale municipiului Baia Mare si ale localitatilor din regiune.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și