Timp de patru zile, cei interesaţi să încerce noi experienţe vor putea lua micul dejun sau cina ori vor putea bea un pahar de şampanie la 50 de metri altitudine.

Evenimentul va avea loc în spatele Hanului lui Manuc, iar preţurile vor fi cuprinse între 299 lei/25 minute şi 799 lei/o oră, în funcţie de meniul dorit.

"Suntem în pregătirea unui eveniment public în România al conceptului Dinner in the Sky, care funcţionează în România de doi ani. Va fi primul eveniment public la care oricine va avea acces pe baza unor bilete. Noi am făcut până acum numai evenimente private, dar am avut foarte multe solicitări din partea oamenilor care au vrut să acceadă la evenimentele noastre. Conceptul nostru funcţionează în general pe baza unor evenimente organizate de o companie. Între 5 şi 8 septembrie, în spatele Hanului lui Manuc, timp de 4 zile vom fi deschişi publicului interesat. Biletele se vând pe site-urile de specialitate. Sperăm să avem cât mai mulţi doritori, este un gen de eveniment total aparte, gândit de belgieni şi apărut în 2006. El s-a extins în 43 de ţări", a declarat joi pentru AGERPRES Ovidiu Barbier, managerul Sky Touring@Events, cu prilejul unei conferinţe de presă, organizată la 50 de metri înălţime.

El a explicat că în fiecare din ţările care dezvoltă acest concept există o singură masă tip platformă, care implică o investiţie de 250.000 de euro.

Potrivit organizatorilor acestui eveniment, masa de 22 de persoane care se ridică la 50 de metri oferă o siguranţă foarte mare publicului, întrucât are legături metalice puternice şi fiecare dintre ele poate susţine singură întreaga platformă, care are 7 tone. Macaraua poate ridica chiar şi 250 tone, a completat Ovidiu Barbier.

În meniul pus la dispoziţia oaspeţilor se găsesc creme speciale asezonate cu crackers asortaţi, ficat cu sos de unt, piept de curcan caramelizat pe pat de ierburi, cartofi dulci cu coacăze, somon fume, ouă de prepeliţă cu caviar, şampanie, băuturi spirtoase şi vinuri renumite.

Restaurantul suspendat are locuri doar pentru 22 de oaspeţi, în mijlocul mesei existând un spaţiu de 5 locuri, rezervat echipei de bucătari, somelieri, ospătari sau artişti care vor întreţine buna dispoziţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și