Juramantul noului consilier a avut loc ieri, 29 mai, in cadrul plenului. Vizibil emotionata, Daniela Bazarea s-a codit cand a trebuit sa puna mana pe Biblie, fiind impulsionata de mai multe ori de catre cei din conducerea forului pentru a-si face oficial intrarea in randul consilierilor.

Conservatoarea a candidat pe pozitia 23 de pe lista USL la Consiliul Judetean, ajungand in functia publica dupa schimbari repetate facute de catre alianta ca urmare a preluarii unor alte pozitii de catre membrii care au fost desemnati initial consilieri locali.

Modificari ale structurii consiliului au fost solicitate si de catre PP-DD Maramures. Reprezentantii formatiunii au cerut incetarea de drept a mandatelor in cazul lui Pamfil Cristea, Marius Marginean si Ioan Costiuc, ca urmare a retragerii sprijinului politic. Ieri, s-a revenit insa asupra solicitarii avand in vedere ca toti cei trei alesi au atacat in instanta decizia de excludere din partid iar, conform legii, se impune o sentinta definitiva inaintea inlaturarii lor din functiile de alesi judeteni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și