Printr-o adresă trimisă către Primăria Sighet, Consiliul județean prin semnătura lui Ionel bogdan ne anunță pur și simplu că fondurile pentru acest an s-au epuizat și că nu poate vira niciun leu din sumele solicitate. Ba mai mult, ironic mai scrie Ionel Bogdan că ne asigură că va ține cont de solicitările Sighetului, în eventualitatea unei rectificări bugetare pozitive (vezi mai jos în facsimil răspunsul primit de la CJ Maramureș).

În CJ există doar doi consilieri județeni din Sighet (Gherghe Bârlea și Bledea Daniela), ambii de la PNL, așa că speranțe mari ca aceștia să se zbată pentru a aloca ceva bani la Sighet sunt aproape egale cu zero.

Din păcate, nicio veste bună nu se arată la orizont pentru Sighet dinspre Consiliul județean și președintelui acestuia, Ionel Bogdan. Rezultatul este previzibil: Ionel Bogdan și Dana Ivașcu vor pune Sighetul pe butuci!

Consiliul județean Maramureș vrea să bage Sighetul în faliment, refuzând să aloce bani pentru deșeuri și cofinanțări la proiectele europene

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și