"Da, sunt noul antrenor al Stelei. M-am înțeles cu domnul Becali. Sper să se concretizeze totul. Nu a fost o negociere grea, este după cum știți comunicativ și sper să avem o colaborarea foarte bună", a menționat antrenorul.

Întrebat despre obiective, Constantin Gâlcă a spus: "Primul obiectiv este calificarea în Champions League, apoi este câștigarea campionatului".

"Nu știm acum ce jucători vor pleca dar oricum o să plece, o să fie alții care vin", a mai spus el.

"Negocierea a fost prietenoasă, o discuție directă. Merg la echipa la care am fost jucător, la care am avut succes, sper că și în calitate de antrenor o să fie la fel. Problemele financiare ale jucătorilor se vor rezolva. Pentru mine, nu au contat banii, au contat alte lucruri", a precizat Constantin Gâlcă.

La final, tehnicianul a menționat că "Nicolae Dică nu o să fie antrenor secund. Am promis fanilor multă muncă și multă disciplină. Becali m-a numit antrenor".

Gâlcă îl înlocuiește la cârma echipei campioanei pe Laurențiu Reghecampf, plecat la Al-Hilal (Arabia Saudită) după ce a cucerit două titluri cu formația din Ghencea.

Constantin Gâlcă are 42 de ani și a fost jucătorul clubului Steaua București în perioada 1991-1996. Ca antrenor, el a pregătit până acum selecționata Under 17 a României.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și