Ieri, 26 februarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuți, jud. Suceava, au observat cu ajutorul aparaturii din dotare, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere și control a frontierei de stat, un grup de persoane care se deplasa dinspre linia de frontieră către interiorul țării, (zona localității Vicovu de Sus) transportând mai multe colete voluminoase.

Imediat, la fața locului, s-a deplasat o echipa operativă care a procedat la interceptarea persoanelor în cauză, moment în care acestea au abandonat coletele cu țigări într-o livadă și profitând de întuneric au reușit să fugă de la fața locului.

Imediat au fost anunțate autoritățile de frontieră ucrainene care ne-au informat că au descoperit în apropierea liniei de frontieră, pe direcția respectivă, mai multe baxuri de țigări abandonate.

În continuare, s-a trecut la monitorizarea zonei, concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice în vederea depistării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională.

La cercetarea terenului polițiștii de frontieră au descoperit 15 colete voluminoase ce conțineau 7.500 pachete de țigări de proveniență ucraineană în valoare de 75.000 lei care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de frontieră în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și