Cea mai recentă misiune de acest gen a fost efectuată de către agent principal de poliție VLAD VICTORIA DANIELA din cadrul Serviciului de Ordine Publică -Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș. În perioada 22.12.2023- 22.03.2024 polițista a acordat sprijin autorităților spaniole într-o misiune desfășurată în Gran Canaria, care a avut ca obiectiv prevenirea și combaterea infracționalității cu victime sau autori cetățeni români.

Printre atribuțiile pe care polițista le-a îndeplinit în Spania se enumeră patrularea în zonele cu afluență turistică, acordarea de asistență tehnică de specialitate pe linie de investigații criminale și sprijinirea anchetelor referitoare la activitatea infracțională în care sunt implicați cetățeni români.

Experiența dobândită în cadrul altei misiuni de suport operativ la care polițista a participat, în Franța, a ajutat-o să își ducă la bun sfârșit și de această dată sarcinile pe care le-a avut.

Feedback-ul primit reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse, participarea colegei noastre la succesul misiunilor internaționale organizate de Inspectoratul General al Poliției Române fiind apreciată atât de colegii străini cu care a colaborat, cât și de cetățenii cu care a interacționat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și