De altfel, multi au stat coada zilele acestea la biserica Sfantul Gheorghe cel Nou, unde a fost depus pentru priveghi, ca sa-i aduca un ultim omagiu. In drum spre cimitir, cortegiul funerar a facut un popas in fata Palatului Parlamentului.

Sute de oameni s-au adunat la cimitirul Ghencea Militar ca sa isi ia ramas bun de la Vadim Tudor. Cei mai multi oameni simpli, insa si oficialitati.

Corneliu Vadim Tudor a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Ghencea Civil. Sute de oameni, prezenti la ceremonie


Corneliu Vacaroiu: "Pentru mine e greu. Eram apropiati, e o mare pierdere, om de mare cultura."

In drum spre cimitir, cortegiul s-a oprit si la casa din Cotroceni in care a locuit Vadim Tudor. Inainte de acest moment insa, alte sute de oameni s-au inghesuit sa-i aduca un ultim omagiu fostului presedinte al PRM la biserica Sfantul Gheorghe cel Nou.

Multi s-au inghesuit ca sa imortalizeze momentul.
poza priveghi vadim

Viorel Lis: "A fost un om controvesrsat, dar un om cinstit, un om corect, si dintre toti se vedea, cum sa spun, se vedea ca e patriot. Mare patriot."
Cu toata ca nu erau in cele mai bune relatii, dupa imensul scandal din 2012,

Oana Zavoranu a venit si ea pentru ultima data la cel suparanumit Tribunul. Din spusele artistei, Vadim si-ar fi cerut scuze pentru insultele aduse vedetei la vremea respectiva.

Oana Zavoranu: "Sunt trista, pentru ca iti trebuie o tarie de caracter enorma sa spui "iarta-ma, te rog, am gresit" sau "e vina mea"."

Pana miercuri seara, tarziu, mai multe persoane publice au venit la capataiul lui Vadim Tudor.


Preluare: StirileProTv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și