Poliţiştii care se ocupă de acest caz nu au precizat dacă au găsit droguri în camera de hotel în care a murit actorul de 31 de ani, dar au dat de înţeles că au identificat cel puţin urme de substanţe narcotice. "Am identificat dovezi în cameră, dovezi care nu contrazic ipoteză unei supradoze de droguri", conform poliţiei.

Conform Serviciului de medicină legală din British Columbia, starul din "Glee" a murit "din cauza toxicităţii cumulate a mai multor droguri, inclusiv alcool şi heroină".

Actorul a fost găsit mort sâmbătă, în camera sa de hotel din Vancouver. El s-a luptat ani la rând cu dependenţa de droguri, fiind internat pentru ultima oară într-o clinică de dezintoxicare chiar în urmă cu câteva luni.

"Cory era o vedetă care muncea din greu când se filma +Glee+ la Los Angeles, dar devenea din nou un petrecăreţ toxicoman când se întorcea la Vancouver", arată TMZ.

Potrivit mai multor surse, actorul avea un anturaj bun în Los Angeles. Toată echipa, precum şi iubita lui, Lea Michele, care îi era parteneră şi în serial, ştiau despre problemele lui de dependenţă şi erau foarte atenţi cu tânărul actor, care reuşea astfel să fie serios când turna. "Cory nu a venit niciodată pe platou sub influenţa drogurilor sau măcar a alcoolului", spune un membru al echipei de filmare. Din nefericire, viaţa din afara platourilor de filmare era alta.

De îndată ce se întorcea la Vancouver, Cory îşi regăsea prietenii şi revenea la vechile metehne. Potrivit mai multor martori, actorul era mereu beat şi nu avea nicio problemă în a-şi procura droguri. "La Vancouver era mereu cu persoane care îi alimentau dependenţa", arată un apropiat, potrivit căruia actorul era atunci alt om.

Conform acestuia, familia lui Cory Monteith era la curent cu problemele de dependenţă ale actorului şi îi ştia anturajul prost. De altfel, a încercat în repetate rânduri să îl ajute, dar fără rezultat.

Chiar la Vancouver, în camera de hotel unde se distrase cu nişte prieteni, Cory Monteith a fost găsit mort sâmbătă. Cu câteva ore înaintea dramei, el fusese fotografiat de paparazzi bând alcool în plină stradă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și