"Azi, în jurul orei 11.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, au descoperit corpul unui bărbat fără semne vitale, în albia râului Tisa. Acesta a fost găsit la aproximativ 10 metri de malul românesc, pe direcţia localităţii Crăciuneşti", a spus Iulia Stan.

Conform aceleiaşi surse, în cauză cercetările sunt efectuate de către lucrători ai IPJ Maramureş.

Ce spune IPJ Maramureş

Astăzi, 19 aprilie, la ora 10.50, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați de către polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației despre faptul că în comună Bocicoiu Mare, în albia râului Tisa se află un cadavru.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care a constatat faptul că, la o distanță de aproximativ 15 metri față de malul râului Tisa, se afla un cadavru prins în vegetația de la nivelul râului Tisa. A fost solicitată intervenția lucrătorilor din cadrul I.S.U. Maramureș, care au adus la mal cadavrul unui bărbat de aproximativ 30-35 de ani.

În aceeași perioadă cu sesizarea polițiștilor de frontieră despre găsirea corpului neînsuflețit, la Postul de Poliție Bocicoiu Mare se afla un bărbat de 56 de ani din Ucraina, care ar fi declarat dispariția cumnatului său de care nu mai știa nimic de câteva zile. Bărbatul de 56 de ani le-a descris polițiștilor semnalmentele persoanei dispărute, iar, ulterior, a fost condus la fața locului, ocazie cu care a identificat corpul neînsuflețit ca fiind al cumnatului său, un bărbat de 34 de ani din Ucraina.

Cadavrul a fost transportat la prosectura spitalului în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și cauzei decesului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și