Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Lăcătuş Dorin Ioan în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. În noaptea de 9 spre 10 august, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, inculpatul Lăcătuş Dorin Ioan a aplicat multiple lovituri mamei sale, victima L.D., cauzându-i leziuni grave, în urma cărora aceasta a decedat. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Două săptămâni mai târziu, mai exact, în perioada 27-28 august s-a produs o altă crimă. În timp ce se aflau în locuinţa comună, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict conjugal, inculpatul Lauran Mircea Gheorghe a aplicat multiple lovituri soţiei sale, victima L.C.D., ce au cauzat decesul acesteia. Zilele trecute, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a bărbatului în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

La începutul lunii septembrie, o crimă ce s-a produs la o stână din Săpânţa a zguduit o întreagă comunitate. Este vorba despre un cioban care a fost ucis în bătaie cu o furcă de un tânăr care îl ajuta să îngrijească de o turmă de oi. Scena oribilă a avut loc după ce aceştia au băut împreună mai multe păhărele de tărie. În această săptămână procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ieudean Grigore în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în data de 3 septembrie, în timp ce se aflau la o stână situată în apropierea localităţii Săpânţa, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, inculpatul Ieudean Grigore a aplicat victimei B.V. mai multe lovituri cu un obiect metalic peste întreaga suprafaţă a corpului, cauzând decesul acesteia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și