“Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în cursul nopţii de 29/30 mai 2021, aflându-se împreună cu victima în horincia din Şomcuta Mare, pe fondul consumului de alcool, a lovit-o pe aceasta cu un obiect contondent, posibil pumn, după care i-a aplicat lovituri cu un cuţit în zona capului şi a înjunghiat-o în inimă.

Folosindu-se de un al doilea cuţit, a lovit-o în abdomen, penetrându-i ficatul, loviturile aplicate conducând la decesul victimei.

După comiterea agresiunii, utilizând furtunul de la pompă, inculpatul a încercat, prin spălare, să şteargă urmele faptei. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a transmis pentru presă Tribunalul Maramureș.

Solutia pe scurt: Încheierea penală nr. 44/DL din 10.06.2021:În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 al. 1 şi 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 443/P/2021, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului FODOR NICOLAE, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile începând cu 10 iunie 2021 până la 9 iulie 2021 inclusiv. Potrivit art. 275 al. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și