Gasirea vinovatilor nu reprezinta o prioritate, ci stabilirea modului in care vor remedia situatia. Oficialii PNL considera ca, in cele din urma, consilierii care au plecat au nevoie, printre altele, si de sustinere politica pentru a reusi in administratie.

“Imi pare rau ca au plecat din PNL consilierii locali votati pe lista partidului, dar este alegera lor de a face politica in aceasta maniera. Consider ca exista o culpa si din partea organizatiei noastre liberale care nu a stiut sa gestioneze problema, sa tina legatura cu oamenii si sa le prezinte varianta mult mai buna de a ramane liberali si de a construi o echipa puternica pentru alegerile din 2016”, a declarat Cristian Niculescu Tagarlas, purtator de cuvant PNL Maramures.

Liderul PNL, Cristian Niculescu Tagarlas, are doar cuvinte de lauda la adresa consilierilor, care au plecat din barca liberala.

“Sunt oameni de mare valoare politica, toti cei care au plecat. Ii respect ca si profesionisti in domeniile lor, dar si ca oameni importanti pentru comunitate. Menirea unui consilier este de a milita pentru interesele orasului si daca pot face acest lucru ca independeti, eu ii felicit”, a punctat Tagarlas.

Din randul liberalilor au plecat, la sfarsitul saptamanii trecute, Teodor Ardelean, Stefan Lupsa, Laura Ghinea, Radu Micle si Dan Grumaz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și