"Clubul îi mulţumeşte pentru uriaşa sa contribuţie în cele două perioade în care a jucat pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri, şi îi doreşte succes în viitor, la fel ca familiei sale", a adăugat Manchester United în legătură cu plecarea vedetei în vârstă de 37 de ani, care a adus recent critici dure antrenorului Erik ten Hag şi şefilor clubului într-un interviu pentru canalul TalkTV.

"Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pentru ca echipa să continue să progreseze sub Erik ten Hag şi să colaboreze pentru a avea succes pe teren", a adăugat United în comunicat.

Portughezul a dat publicităţii propriul său comunicat: "În urma discuţiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să încheiem contractul nostru mai devreme. Iubesc Manchester United şi iubesc suporterii, asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, mi se pare momentul potrivit să caut o nouă provocare. Doresc succes echipei pentru restul sezonului şi pentru viitor".

Manchester United anunţase, vineri, că va "lua măsuri adecvate" ca răspuns la afirmaţiile lui Ronaldo, care l-au vizat şi pe Ten Hag.

Căpitanul "Seleccao" dispută în Qatar a cincea sa Cupă Mondială şi probabil ultima din carieră, putând deveni primul jucător din istorie care să înscrie la cinci ediţii diferite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și