Dă-ți seama care este obiectivul tău

Primul lucru pe care trebuie să îl stabilești înainte de a te hotărî asupra sporturilor tale favorite este un obiectiv principal. De ce vrei să începi să pariezi la sporturi? Faci asta din plăcere sau vrei să faci și niște bani din asta la modul serios? Meciul zilei este mereu în programul tău sau urmărești anumite sporturi de câteva ori pe lună?

Dacă o vei face din plăcere, totul este destul de simplu, doar pariază pe ceea ce îți place și totul va deveni mai incitant. Vei putea urmări meciurile încercând să îți testezi și cunoștințele de analist. Astfel, vei avea parte de mai multă satisfacție de fiecare dată când se joacă meciurile pe care le aștepți, iar experiența va fi mai plăcută.

Dacă scopul tău este să obții cât mai mult profit din aceste pariuri, ar trebui să lași la o parte distracția și să tratezi totul ca pe o afacere unde banii sunt doar niște unelte.

Folosește informația pe care o ai deja

Folosește informația pe care o ai deja

Este mai indicat să începi direct să pariezi pe sporturi de care nu ai auzit niciodată nimic sau abia dacă știai că există sau pe sporturile pe care le urmăreai sau cel puțin despre care ai câteva informații. Trebuie să faci tot posibilul să începi cu șanse de câștig cât mai mari. Fiecare informație este un pas în plus spre profit. Dacă de exemplu, există un campionat pe care îl urmărești frecvent și știi câte ceva despre echipele de acolo, pariurile ar trebui să înceapă de acolo.

În acest moment, unii jucători încep să parieze doar pentru că au văzut că un prieten sau un apropiat a câștigat foarte mulți bani dintr-un anumit sport. Dacă acel prieten a pariat la Hochei, iar tu nu ai urmărit niciodată un meci de hochei, care crezi că sunt șansele tale de câștig? Folosește informația pe care o ai deja.

Înțelege cotele

Cotele, fluctuațiile, evenimentele live, toate aceste evenimente au un traseu bine definit. În prezent, toate agențiile de betting și operatorii de jocuri de noroc funcționează pe baza unor algoritmi matematici. Trebuie să înțelegi cum funcționează toți acești factori înainte de a începe să pariezi. Pentru a face asta trebuie să pariezi cu sume mici și foarte mici. După câteva zeci de pariuri în care ai riscat bani foarte puțini, ceea ce te interesează este să înveți cât mai multe despre cum funcționează pariurile și cotele.

Fă multă cercetare și informează-te

Fă multă cercetare și informează-te

Indiferent dacă ești deja familiarizat cu unul dintre sporturile pe care vrei să pariezi sau nu ai habar nici măcar despre clasamentul ligii respective, trebuie să te informezi mai bine decât un copil care intră la școală. Foarte mulți pariori începători pariază pe Barcelona, dar nu știu că în unele meciuri din an, Barcelona joacă doar cu rezervele, meciuri unde șansele de câștig nu mai sunt atât de mari. Cu toate acestea, casele de pariuri nu cresc cotele.

Așa ajungi să vezi meciuri cu cote de 1.10 care nu vor fi câștigătoare. Trebuie să rămâi informat. Care sunt condițiile meteo unde se va disputa meciul? Dacă va ninge, este posibil să nu vedem foarte multe goluri. Echipa 1 este obligată să câștige? Sau un scor de egalitate asigură trecerea în etapa următoare? Câți jucători sunt accidentați?

Informațiile pot veni și de la istoricul pariurilor tale. Uită-te în trecut și învață din greșelile tale. Un parior de succes petrece mai mult timp informându-se decât în agenție.

Ține-te de sportul pe care îl alegi

Am încercat să generalizăm acest ultim sfat, dar și mai bine ar fi să te ții de o ligă dintr-o țară unde se joacă acest sport. Dacă ești pasionat de fotbal, pur și simplu ai prea multe variante de pariu pentru a putea alege corect de fiecare dată. Ar fi foarte indicat ca la începutul unei ligi, să rămâi concentrat pe tot ceea ce se întâmplă în liga respectivă.

Dacă ai un sport precum Tenisul unde campionatele importante pot fi delimitate ușor, aici vei putea să ai rezultate notabile, dar la sporturi precum fotbalul sau basketul, este important să cunoști cât mai bine evenimentul pe care pariezi, iar pentru sporturi care au sute de ligi, nu va fi prea ușor. Important este să devii cât mai bun și cât mai specializat pe sporturile unde pariezi.

Concluzie

Trebuie întâi de toate să îți dai seama de ce vrei să pariezi, dacă îți place să faci asta pe termen lung și dacă merită să te concentrezi pe un singur sport. Sporturile trebuie să fie o plăcere, să fie practicate, iar în momentele de relaxare, să îți poată oferi ocazia să susții echipele preferate sau să faci profit dacă acesta este obiectivul tău.

Alege cu mintea limpede și fii conștient că trebuie să fie pe termen lung.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și