1. Fii dispus să înveți lucruri noi


O bună parte din jucătorii de cazino sunt convinși că știu tot ce trebuie să știe despre jocurile de noroc. Cu toate acestea, ei continuă să piardă joc după joc.
Ce au cu toții în comun? Nu sunt dispuși să învețe. Chiar dacă există multe modalități de a câștiga la jocurile de noroc, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt mult mai mici dacă nu vei lua în calcul utilizarea unor strategii.
Cu alte cuvinte, dacă nu ești dispus să înveți, nu vei fi niciodată favorizat pentru un câștig.
Poți învăța să fii un jucător mai bun. Ceea ce fac cei mai mulți gambleri este să învețe din greșelile lor. Acest lucru funcționează pe termen lung dacă continui să faci ajustări și să înveți pe măsură ce joci, dar această tactică îți va consuma mult timp și bani. O altă modalitate de a învăța cum să fii un jucător de succes este să înveți din experiența altora.
Cum să fii un gambler de success

Folosește o strategie atunci când joci


Jucătorii de succes știu cât de importantă este strategia atunci când pariază și știu întotdeauna care este cea mai bună strategie pentru fiecare dintre tipurile de jocuri de noroc. Știu, de asemenea, că, dacă un joc nu permite utilizarea unei strategii, atunci acesta nu merită să fie jucat.
Strategia este ușoară pentru unele jocuri, cum ar fi în cazul jocului de baccarat, și complicată pentru alte jocuri, cum ar fi pokerul și blackjack. Ca regulă generală, cu cât este mai greu să folosești strategia, cu atât este mai bună șansa de a câștiga.
Cea mai grea strategie în jocurile de noroc este probabil pentru jocurile de poker precum Texas Hold’em și Omaha. Dar aceste jocuri sunt și cele care îți oferă șanse realiste de a câștiga.
Strategia de blackjack nu este la fel de dificilă, însă este util în acest caz să deprinzi tehnica numărării cărților.

Controlează-ți emoțiile


Jucătorii de succes sunt cei care sunt capabili să-și controleze emoțiile atunci când pariază. De fapt, cei mai buni jucători nu par să aibă deloc emoții.
Cum poți să faci acest lucru? Simplu! Cu cât înțelegi mai bine cum funcționează fiecare tip de jocuri de noroc, cu atât vei avea mai puține emoții. De exemplu, dacă știi din start că șansele sunt să câștigi 8 din 10 mâini la poker, cu siguranță nu vei fi încântat de cele 2 mâini pierdute. Cu toate acestea, înțelegând matematica din spatele jocului, vei reuși să-ți păstrezi calmul și să nu te demoralizezi din pricina înfrângerilor.
Cum să fii un gambler de success

Gestionează-ți eficient bugetul


Fiecare jucător are, sau ar trebui să aibă, un buget destinat jocurilor de noroc. Majoritatea jucătorilor care pierd pe termen mediu și lung au în comun un lucru: lipsa unui buget prestabilit. Acest lucru este suficient pentru a înțelege de ce este atât de important să fii precaut cu banii. De fapt, nu poți fi un jucător de succes, pe termen lung, fără a folosi un fel de gestionare a bugetului.
Jocurile de noroc nu aduc câștiguri garantate. Mai exact, chiar dacă câștigi mai mult decât pierzi în general, nu vei câștiga de fiecare dată când joci. Deci, trebuie să îți stabilești un buget care îți va permite să ții sub control atât câștigurile, cât și pierderile.

Stabilește-ți un țel


Trebuie să știi exact ce vrei să câștigi atunci când joci. Cu siguranță obiectivul tău declarat este să fii un jucător câștigător, dar exact același lucru și-l propun și ceilalți gambleri, inclusiv cei care pierd.
Unii jucători sunt mai preocupați să se distreze în timp ce au șanse mici de câștig. Și nu există nicio problemă în cazul acestora. Însă cel mai important este să îți stabilești de la început țelul:vrei să câștigi sau doar să te distrezi?
Dacă urmărești câștigurile în bani, ar fi util să îți setezi inclusiv suma la care vrei să ajungi. Sigur, poți ajusta această sumă pe parcurs, dar cel puțin vei avea un punct de start.

Concluzie


Oricine poate deveni un jucător de succes. Dar majoritatea oamenilor nu o fac niciodată. Folosește toate aceste strategii și vei fi mai aproape cu un pas de câștigul propus.
Odată ce știi ce vrei să realizezi atunci când joci, poți urma un plan pas cu pas pentru a-ți atinge obiectivul. Acest lucru nu înseamnă că va fi ușor, dar singurul lucru care îți stă în cale este munca. Vestea bună este că, odată ce faci ceea ce trebuie făcut, șansele ca norocul să-ți surâdă vor fi mult mai mari.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și