Ei bine, nu este întotdeauna cea mai ușor de purtat piesă de îmbrăcăminte. Alegeți o potrivire greșită sau adăugați accesorii nepotrivite și salopeta dvs. poate trece de la o piesă statement la un eșec total. Din fericire, suntem aici pentru a vă ajuta să vă asigurați că fiecare ansamblu al dvs. este serios chic. Iată ghidul nostru despre cum să porți salopete elegante ca o vedetă de street style.

Când să porți o salopetă

Ocazii formale

Atunci când participă la ocazii formale, femeile cad adesea în mentalitatea de a crede că o rochie este singura lor opțiune. Deși o rochie poate fi alegerea sigură pentru a te îmbrăca adecvat, rareori va avea același impact ca o salopetă. Salopetele pot fi la fel de frumoase și elegante ca o rochie, oferind în același timp un factor ieșit din comun care îți va aduce puncte de stil serioase. Așadar, pentru următorul eveniment formal încearcă să ieși din zona ta de confort și poartă salopete elegante. Alege un model elegant și bine croit care să îți flateze silueta, adaugă câteva accesorii simple, dar șic, și ești gata de plecare.

Ocazii casual

Dacă vrei să porți ceva serios la un eveniment casual, nu poți trece cu vederea o salopetă casual. Relaxată, foarte confortabilă și atât de șic, salopeta casual este articolul perfect pentru a te scoate din rutina blugilor și a tricourilor. Alege dintre varietățile de salopete elegante din bumbac și denim într-o gamă de siluete pentru a o găsi cea care se potrivește stilului tău. În special, salopetele lejere, cu talie elastică sau cu cordon, tind să fie universal avantajoase și perfecte pentru cei care nu sunt încă obișnuiți cu salopetele. Dacă plănuiești să porți pantofi cu salopeta, nu uita să te asiguri că alegi o cizmă de tip cropped sau o sanda cu șiret care să se încheie la glezne sau puțin deasupra acestora. Acest lucru va ajuta la crearea unui echilibru și va menține aspectul alungit și subțire.

Accesorii pentru salopetă

În timp ce purtarea unei salopete elegante poate face coordonarea unei ținute o sarcină mult mai simplă decât în cazul majorității altor articole de îmbrăcăminte, aceasta necesită totuși un pic de gândire. Da, poți purta doar un singur articol vestimentar, dar tot trebuie să te gândești la modul în care îl vei accesoriza. Alege accesoriile nepotrivite, iar întregul look poate deveni neglijent și lipsit de stil. Pentru a păstra lucrurile șic, planifică-ți ținuta, acordând o atenție deosebită pantofilor, bijuteriilor și unei centuri. La urma urmei, acest stil statement necesită accesorii care să-l ajute să strălucească, așa că alege-le pe cele care se potrivesc bine. Scopul este să găsești accesorii cu dubla capacitate de a-ți pune în evidență salopeta și, în același timp, de a-i sparge monotonia.

O curea este un accesoriu vital pentru a reuși să porți o salopetă, mai ales dacă încă nu ești sigură de stilul acesteia. Adăugând o curea la salopeta ta, vei contribui la definirea taliei într-un mod extrem de flatant. Chiar dacă stilul este deja ajustat în talie, o curea te va ajuta să pari mai subțire și să transformi o siluetă de coloană într-o clepsidră. Pentru cele care sunt încă începătoare în materie de salopete, vă recomandăm să încercați o curea într-o culoare contrastantă cu cea a salopetei. Procedând astfel, veți adăuga o nouă dimensiune ținutei și veți rupe linia dreaptă a salopetei, care altfel poate părea copleșitoare. Încearcă să asortezi culoarea curelei cu cea a pantofilor pentru o ținută bine pusă la punct.

Salopetele, deși sunt un stil statement, pot părea uneori cam simple fără accesorii îndrăznețe. Varietățile de culori bloc, în special, tind să își piardă factorul wow fără dimensiunea suplimentară a ținutei pe care o dau accesoriile, cum ar fi bijuteriile. Bijuteriile creează un punct de concentrare secundar asupra ținutei tale, făcând ca stilul tău să meargă dincolo de cel al salopetei. Creează un detaliu interesant care va atrage privirile celor din jurul tău. Alege piese care să iasă în evidență, cum ar fi un colier gros sau cercei mari. Auriul tinde să arate foarte bine cu stilurile formale de salopetă, în timp ce un strop de culoare poate adăuga puțină distracție la stilurile casual.

Cum să porți o salopetă în anul 2022

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și