Cele 34 de meciuri ale primului tur se disputa într-o singură manşă, eliminatorie. În caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Faza a doua a Cupei României e programată pe 15 august. Atunci vor participa 56 de echipe: 34 calificate din faza I şi 22 din Liga 3. Se vor disputa 28 de meciuri.

În prima fază va intra CS Minaur, care va juca în deplasare cu câştigătoarea fazei judeţene din Sălaj, Rapid Jibou. Din faza a doua va intra în luptă şi ACS Fotbal Comuna Recea, echipă clasată pe locul al doilea în ediţia trecută a Ligii 3. De altfel, cum primează criteriul geografie, dacă se califică în faza a doua, CS Minaur va juca mai mult ca sigur cu echipa din Recea.

Jocurile din prima fază naţională se vor disputa miercuri, 1 august, de la ora 17.30. În zonă, pe lângă meciul dintre Rapid Jibou şi CS Minaur, vor mai avea loc partidele:

Dacia Gepiu (Bihor) – Gloria Lunca Teuz Cermei (Arad)
Sportul Petreşti (Alba) – CS Hunedoara (Hunedoara)
Viitorul Şelimbăr (Sibiu) – FC Avrig (Sibiu)
Sticla Arieşul Turda (Cluj) – CS Iernut (Mureş)
Crasna Moftinu Mic (Satu Mare) – Unirea Tăşnad (Satu Mare)
ACS Unu Fotbal Club Gloria (Bistriţa Năsăud) – Unirea Dej (Cluj)
Mureşul Ruşii-Munţi (Mureş) – Avântul Reghin (Mureş)
Nemere Ghelinţa (Covasna) – KSE Târgu Secuiesc (Covasna)
Unirea Cristuru Secuiesc (Harghita) – AFC Odorheiu Secuiesc (Harghita).

E o zonă mare, într-adevăr, dar aşa va arăta, se pare, şi Liga 3, seria 5. Am auzit că şi echipele din Hargita şi Covasna vor face parte din seria 5, dar mai avem de aşteptat puţin (asta deşi termenul de înscriere s-a încheiat), până după primul Birou Executiv.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și