Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Dâmbovița, Alexandra Niculae, cel de-al doilea incident a avut loc în jurul orei 13.00. Bărbatul era într-o livadă când a fost atacat de animal. Incidentul a fost anunțat la 112 și un echipaj al Ambulanței s-a deplasat pentru a acorda primul ajutor.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Târgoviște.

'Nu știm la acest moment cât de grave sunt rănile. Evaluarea medicală se va face la spital, dar din primele informații viața bărbatului nu este în pericol', a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmbovița, Alexandra Niculae.

Cel mai probabil bărbatul din Vârfuri a fost atacat de același urs care a mai rănit, duminică dimineață, două persoane din aceeași localitate.

Echipe mixte din polițiști și vânători s-au constituit, după ce a avut loc primul incident, pentru a alunga ursul din zona satului Vârfuri.

În cursul dimineții de duminică, un bărbat de 45 de ani și fiul său 19 ani, au fost atacați de un urs. Cei doi au fost răniți, ambii au plăgi prin sfâșiere în zona brațelor și au fost transportați la spital.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și