Dan Ivan: Consumul de droguri este recunoscut ca o problemă de sănătate publică și o vulnerabilitate la securitatea națională. Drogurile ucid, rănesc și afectează mult mai mulți oameni anual. Noi trebuie să facem o radiografie foarte clară a modului în care drogurile ilegale afectează comunitățile noastre, mai ales pe eșantionul de tineri, adolescenți, de oameni care au acces la aceste substanțe ieftine și puternice. Familiile noastre trebuie protejate și va trebui să luăm toate măsurile de prevenție și de monitorizare permanentă fiindcă un tânăr odată intrat în acest mediu vicios al drogurilor, îi este aproape imposibil să iasă de unul singur, iar vârsta de la care se consumă droguri a scăzut alarmant în ultimii ani.

Dan Ivan mai subliniază faptul că drogurile astăzi sunt foarte ieftine, iar răspândirea lor a devenit foarte la îndemână pentru mulți dintre tineri. Dan Ivan: Trebuie să oprim acest trafic de droguri și cred că toate instituțiile publice începând cu Prefectura trebuie să ia măsuri active. Ca președinte al Consiliului Județean Maramureș voi acționa imediat împreună cu toate instituțiile din subordine, cu primăriile și celelalte instituții partenere pentru a stăvili acest fenomen extrem de dăunător pentru noi toți.

Dan Ivan este candidatul la președinția Consiliului Județean Maramureș din partea Alianței Dreapta Unită formată din USR și PMP.

Comandat de USR Maramureș cod AEP 21240009

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și