Dan Ivan: ”Turiștii și șoferii se opresc adesea pe marginea drumului pentru a se mișca și dezmorți, pentru bea o sticlă cu apă sau se avântă în pădure pentru a-și satisface nevoile fiziologice. Este imperativ să adoptăm un comportament civilizat în aceste situații, iar implementarea acestor măsuri nu ar trebui să fie considerată o cheltuială excesivă pentru un județ cu sute de mii de locuitori. Este de înțeles că aceste refugii sau parcări vor fi amenajate în locuri strategice, oferind o panoramă plăcută și facilitând activități precum socializarea și fotografierea.”

Vom începe cu realizarea a 5 refugii turistice, cu parcări și toalete moderne, cu spații de relaxare si de joacă pe principalele artere care traversează județul.

Unele puncte vor fi alese strategic, dacă putem spune așa, la intrările în județ dinspre alte județe, astfel încât atunci când vor intra în județul nostru oamenii să poată spune: "Uite domnule, ăștia-s civilizați, au respect față de turiști și de călători!", menționează Dan Ivan.

Dan Ivan este candidatul Alianța Dreapta Unită USR-PMP pentru președinția Consiliului Județean Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și