In cadrul acestei competitii, sportivii au dansat: vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step. Federatia Mondiala de Dans Sportiv (WDSF) a asigurat o jurizare de inalta competenta, formata din 12 arbitri din tari diferite.

Paul Rednic si Roxana Lucaciu, campionii României, formeaza o pereche care se afla de la inceputul anului 2016 pe prima pozitie in clasamentul mondial. Ei au pornit ca si favoriti in cursa pentru titlul european. Au dominat ringul de dans, câstigand in finala toate cele 5 dansuri, fiind desemnati campioni europeni la sectiunea tineret Standard. Astfel, Paul si Roxana isi mentin pozitia de lideri in ierarhia Mondiala WDSF la categoria Tineret Standard. România a câstigat pentru prima oara in istorie titlul european.

Se aduc multumiri clubului Rus-Team din Baia mare si dlui antrenor Alexandru Rusu, care s-a ocupat de pregatirea lui Paul incepând cu anul 2008.

Urmatoarea competitie majora pentru tanara pereche este Campionatul Mondial, care se va desfasura la inceputul lunii iulie in Japonia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și