Ingrediente:
- 350 g zahar,
- 125 g ulei,
- 600 g faina,
- 3 linguri cacao,
- 350 ml apa,
- 4 linguri gem,
- 100 gr miez nuca taiat marunt,
- coaja de la o portocala mica,rom,un praf de sare,
- 1 pachet si jumatate praf de copt,

Glazura:
- 150 g zahar,
- 50 g cacao,
- 75 ml apa,
- 50 g margarina,o lingura ulei

Preparare:
Etapa 1: Se amesteca toate ingredientele se pune int-ro tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc moderat,intre timp .

Etapa 2: Se prepara glazura se pun toate ingredientele necesare pt glazura intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba cca 15 minute,amestecand din cand in cand,cand este gata se da deoparte se lasa sa se raceasca le temp camerei si se mai adauga 50 g margarina,aceasta glazura se toarna peste prajitura calduta.


Preluare: Petitchef.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și