Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 4
Complexitate: usor

Ingrediente:

300 g fructe de sezon
1 lingura cu amidon
1 lingura cu zahar (optional)
Citeste si: Tarta rustica

Pentru aluat:

350 g faina
100 g unt gras
3 linguri cu smantana
2 galbenusuri
½ pliculet cu praf de copt
sare

Mod de preparare:

1. Amesteca toate ingredientele pentru aluat, framanta-l de cateva ori, inveleste-l intr-o folie si da-l la rece.
2. Pune fructele intr-un castron si presara deasupra amidonul. Amesteca usor. Daca fructele sunt mai acrisoare, presara si zahar gust.
3. Intinde aluatul in tava rotundasi pune deasupra fructele. Pliaza marginile aluatului si presaza putin zahar desaupra..
4. Da tava la cuptorul incins pentru 20-25 de minute. Taie dupa ce s-a racit


Preluare: Yahoo News!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și