„Soluția finală”, așa cum au numit-o naziștii, a fost exterminarea fizică în masă a evreilor, prin înfometare, epuizare prin muncă și gazare, „soluție” pe care au aplicat-o în ultimii ani ai războiului, rezultând în moartea a milioane de oameni nevinovați.

În postarea sa, Ivașcu a arătat că și ea iubește câinii, dar mai presus de aceștia sunt oamenii, așa că se cuvine aplicarea „soluției finale”, adică eutanasierea acestora.

În urma valului de comentarii negative pe care le-a primit, Ivașcu a editat de cel puțin trei ori postarea, îndulcind-o în ceea ce privește soarta câinilor fără stăpân. Totodată, aceasta a renunțat la sintagma „soluției finale”.

Mai jos puteți vizualiza prima variantă a postării, rețeaua de socializare Facebook permițând vizualizările originale, dinainte de a fi editate.

Coincidență sau nu, d-na viceprimar s-a sincronizat la fix, solicitând „soluția finală” exact de Ziua Internațional a Holocaustului! Nu putem decât să o „felicităm” și să îi urăm la cât mai multe postări de acest gen!

De Ziua Internațională a Holocaustului, viceprimarul Sighetului propune „SOLUȚIA FINALĂ”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și