„Comercianții autohtoni trebuie să preia produsele creatorilor de modă români, pentru că vorbim de produse de calitate. Uneori, aceste produse sunt mai scumpe decât cele aduse în sistem vrac, deoarece procesul creativ în sine este mai costisitor. Ca reprezentant al autorității publice, eu voi sprijini permanent creația”, a afirmat Maria Grapini, care a mărturisit că are o experiență de 35 de ani în domeniul confecțiilor și al țesăturilor.

Potrivit ministrului delegat pentru IMM-uri, în România sunt mulți oameni cu idei, dar aceste idei rămân de cele mai multe ori nevalorificate.

„În România sunt mulți oameni cu idei, dar aceste idei rămân de cele mai multe ori nevalorificate. Târgul la care sunt prezentă astăzi (miercuri, n.r.) reprezintă un mijloc de valorificare a acestor idei”, a mai spus Maria Grapini.

Salonul Romania Fashion Brands & Trends (RFBT) 2013 se desfășoară în perioada 25-28 septembrie a.c., evenimentul urmând să faciliteze întâlnirile între oamenii de afaceri, de la producători la comercianți și exportatori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și