Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost eliberat sub control judiciar. Atât el, cât şi omul de afaceri Avraham Morgenstern vor fi cercetaţi în stare de libertate, sub control judiciar, însă au primit interdicţia de a părăsi ţara.

"Dacă eşti luptător, rezişti. Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva, nu e uşor. S-au comportat impecabil şi poliţiştii, şi colegii de cameră. Un jandarm mi-a dat un sendviş, au fost de treabă. Dan Radu Rușanu a sforăit de m-a rupt în două! Procurorul care a dispus arestarea mea e acelasi procuror care a dispus şi arestarea lui Nicuşor Constantinescu. Când m-am aşezat la masă, la restaurant, au năvălit mascaţii peste mine. Vi se pare un mod firesc? Am şi spus, "doamna procuror nu puteaţi să mă citaţi, de ce trebuia să mă săltaţi cu mascaţi?".

„Nu a existat niciun denunţ în acest dosar, nimeni nu m-a reclamat cu nimic. Vreau să aperciez curajul şi înţelepciunea judecătorului. Am un control judiciar şi trebuie să îmi spună poliţia dacă, unde şi cum trebuie să mă prezint că să nu mai trimită mascaţii după mine", a declarat primarul Constanţei, Radu Mazăre, la ieşirea din arestul poliţiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și