Ingrediente:

2 piepti de pui
200 g branza de capra
ceapa verde
patrunjel
sare
piper
ulei

Pentru sos:

2 catei de usturoi
1 ceapa mica
1 lingura cu ulei
1/2 cana cu vin alb
3 linguri cu capere

Mod de preparare:

1. Pentru sos, incinge uleiul si caleste ceapa si usturoiul tocate marunt. Adauga caperele scurse, vinul si lasa pe foc pana ce se evapora alcoolul.
2. Spala pieptii si taie-i in jumatati. Cresteaza un buzunar in partea mai groasa a bucatilor de carne (foloseste un cutit cu lama subtire si foarte ascutita).
3. Sfarama branza, adauga ceapa verde si patrunjelul tocate msrunt. Umple fiecare piept cu crema de branza. Asezoneaza cu sare si piper si rumeneste fiecare bucats de pui intr-o tigaie cu ulei incins.
4. Transfera puiul intr-o tava (cu tot cu ulei) si stropeste cu apa. Da la cuptorul incins o jumatate de ora.

Serveste acest piept de pui umplut cu branza de capra alaturi de sosul capere.


Preluare: ro.stiri.yahoo.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și