Ingrediente

2 oua
8 linguri ulei
150 g. zahar
200 g. faina100 g. iaurt
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
3 piersici mari
2 linguri zahar brun


Mod de preparare

Piersicele se spala ,se sterg si se taie in felii subtiri. Intr-un vas de mixer se pun toate ingredientele (Oua,ulei,zahar,faina,iaurt,zaharul vanilat si praful de copt). Se mixeaza pana se omogenizeaza. O tava(una de tarta)se unge cu putin ulei,se presara cele 2 linguri de zahar brun,se aseaza un rand cu feliile de piersica ,se toarna aluatul si deasupra alt rand de felii de piersica. Se da cuptorul incins la 170 grade pana trece testul cu scobitoarea. Cand s-a copt se lasa sa se raceasca in tava. Se pune un platou deasupra si se rastoarna.


Preluare: Yahoo

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și