Meciul dintre Naționala de handbal masculin a României și cea a Cehiei, ce a avut loc la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, ne-a reamintit acest lucru. Suporterii băimăreni, printre cei mai buni cunoscători din țară ai handbalului, au făcut o atmosferă formidabilă.

Tricolorii noștri au obținut victoria și sunt cu un pas mai aproape de Campionatul Mondial din 2025. Mai au un singur obstacol: returul din Cehia, programat pentru duminică, 12 mai.

Meciul de astăzi a trezit nostalgia vremurilor glorioase, în care Baia Mare prioritiza cu adevărat sportul.

Astăzi, după ani de zile de ignoranță, vedem consecințele. O simplă privire prin Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” atrage atenția că acest spațiu are nevoie de investiții pentru lucruri elementare: tribune, vestiare, grupuri sanitare și chiar sonorizare. Sunt dotări absolut necesare atunci când vorbim despre o sală polivalentă în anul 2024.

Din nefericire pentru Baia Mare, în ultimii ani, banii pentru sport s-au dus în direcții greșite. Nicidecum pentru performanță ori spre modernizarea infrastructurii.

Mă bucur pentru victoria tricolorilor noștri. Pasiunea și munca lor și-au spus cuvântul. Să le fim alături în returul de duminică, pentru a bifa cu certitudine a cincisprezecea prezență a României la Campionatul Mondial.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și