Evenimentul la care am avut privilegiul de a participa a marcat două decenii și jumătate de muncă, sacrificii și performanțe, timp în care peste 1.000 de copii și tineri au beneficiat de un spațiu prielnic pentru activități sportive.

Mă înclin în fața Ioanei și lui Ioan Marta pentru că, prin muncă asiduă și mult talent, au reușit să pună Baia Mare pe un loc de cinste în clasamentul sportului românesc.

Implicarea celor doi nu s-a limitat doar la activități sportive, ci și la elaborarea de proiecte pentru viitor. Fabrica de Campioni un program inovator, cu valențe sociale, care promovează sportul și în zonele rurale, duce poveste mai departe prin Tudor Marta, fiul lor, și un bun prieten cu care mă consult și când vine vorba de inițiativele pe care le depun în Parlament.

Din păcate, autoritățile locale nu par să înțeleagă cu adevărat nevoile din domeniul sportului și importanța activității fizice în dezvoltarea copiilor și tinerilor.

De aceea, în acest mandat parlamentar am inițiat o lege prin care am obligat autoritățile locale să direcționeze 30% din fondurile publice din sport către copii și juniori.

As vrea să vă provoc pe voi, pe tinerii care îmi urmăriți activitatea, să aveți curaj să începeți o activitate sportivă nouă. Sportul îmbunătățește nu doar aspectul fizic, ci contribuie la o stare generală de bine.

Într-o epocă marcată de depresie, anxietate, de izolare socială, singurătate și refugiu în spatele ecranelor, vreau să vă invit să descoperiți împreună cu mine plăcerea unei ture de alergare sau a unui meci de fotbal.

În curând vă voi prezenta planul meu pentru sportul băimărean. Vă invit să mă urmăriți!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și