Este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi pentru a reduce cât mai mult impactul negativ al gunoaielor aruncate în natură.

În cei trei ani de mandat ca parlamentar, unul dintre obiectivele mele a fost protecția mediului. Alături de colegii mei din USR am pus bazele unor inițiative legislative precum DNA-ul pădurilor, reducerea consumului de combustibil în instituțiile publice, calitatea aerului, reducerea risipei alimentare sau protecția arborilor seculari.

Mai mult, m-am preocupat constant să găsesc răspunsuri din partea autorităților vizavi de controalele Gărzii Forestiere, ecologizarea iazurilor, managementul deșeurilor, exploatările ilegale ori colectarea selectivă.

Fără îndoială, Baia Mare are nevoie de mai mult atenție când vine vorba de protejarea mediului, managementul deșeurilor și salubrizare. Toate aceste aspecte trebuie gestionate fără a fi transformate constant în eșec. Ci într-o resursă benefică pentru comunitate.

Le sunt recunoscător celor de la Greenys pentru astfel de inițiative care ne reamintesc că frumusețea și curățenia naturii depind doar de noi, oamenii!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și