Această rețetă poate fi servită de 4-6 persoane.Durata de preparare este de 25 de minute.

Ingrendiente necesare: 4-6 caise, 250 g căpșune, 2 banane, 2 mere, 3 linguri cu zahăr, 1 pahar mic cu vin alb, 500g biscuiți

Mod de preparare:

Spălați și curățați fructele de sâmburi, frunze sau nisip.Curățați merele și bananele de coajă, tăiați-le felii subțiri.Strângeți fructele într-un castron adânc, așezați un strat de caise, presărați peste ele 1 lingură cu zahăr, al doilea srrat va fi de mere feliate.

Peste aceste fructe presărați zahăr. Încheiați cu un strat de banane și decorați cu căpșune taiate jumătăți.Presărați puțin zahăr, stropiți cu vin alb, lăsați castronul cu fructe la rece 1 oră. Amestecați fructele folosind o furculiță de inox, împărțiți salata în cupe și serviți lângă biscuiți sau simplă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și