Scrie-ţi numele pe o foaie şi trece sub fiecare literă cifra care îi corespunde potrivit tabelului. Adună apoi toate cifrele. Obţii un număr format din două cifre. Adună cele două cifre între ele până când obţii un număr format dintr-o singură cifră. Aceasta e cifra destinului din spatele numelui tău, care poate fi de la 1 până la 9.
De exemplu, cifra numelui Andreea Popescu se calculează astfel:
A n d r e e a P o p e s c u
1 5 4 9 5 5 1 7 6 7 5 1 3 3
1 + 5 + 4 + 9 + 5 + 5 + 1 + 7 + 6 + 7 + 5 + 1 + 3 + 3 = 62
6 + 2 = 8

În acest caz, cifra destinului este 8.
Dacă numele tău conţine ă, â, î, ţ, ş, alege cifrele corespunzătoare literelor a, i, t, respectiv s. Atenţie! Calculează cifra destinului pentru numele cu care te-ai născut, nu cel obţinut prin căsătorie!

Cifra destinului 1

Cifra destinului 1 indică abilităţi deosebite de lider. Eşti născut să conduci şi cu siguranţă asta vei face, fie că este vorba de locul de muncă sau de familie. Eşti o persoană puternică, independentă, care îşi croieşte drumul în viaţă fără să aibă nevoie de susţinere. Nu îţi este teamă să încerci ceea ce alţii n-au avut curaj să încerce, iar asta îţi poate aduce multe satisfacţii de-a lungul timpului. Dacă te bazezi pe creativitatea şi caracterul tău puternic, vei reuşi tot ceea ce îţi propui.

Cifra destinului 2

Cei care au cifra destinului 2 sunt persoane care aduc întotdeauna rezolvarea problemelor. Sunt reprezentanţii absoluţi ai diplomaţiei. Au capacitatea de a rezolva dispute şi probleme atât pentru ei, dar mai ales pentru alţii. Tactul, persuasiunea şi ablităţile diplomatice sunt punctele lor forte.

Cifra destinului 3

Cifra destinului 3 reprezintă optimismul, creativitatea şi dragostea de viaţă. Unul dintre scopurile tale în viaţă este de a-i ajuta pe ceilalţi să descopere bucuria, râsul şi puterea imaginaţiei. Ajutându-i pe alţii să redescopere plăcerea de a trăi cei caracterizaţi de cifra destinului 3 se simt împliniţi.

Cifra destinului 4

Cifra 4 a destinului caracterizează persoane practice, organizate, cu picioarele pe pământ. A pune ordine în viaţă, atât în cea personală, cât şi cea profesională, dar şi construirea unor lucruri care să rămână îţi aduc fericirea. Îţi place să fii practică şi să îi susţii ca un zid pe cei care au nevoie de tine.

Cifra destinului 5

Libertatea este cel mai important element din viaţa ta. Pentru a te bucura la maximum de ceea ce îţi oferă viaţa, eviţi orice situaţie care ţi-ar putea îngrădi libertatea. Îţi plac schimbările şi le poţi face faţă cu uşurinţă. Ai o minte deschisă şi profiţi de toate oportunităţile care ţi se ivesc. Eşti o persoană extrem de interesantă pentru toţi ce care te cunosc şi care îşi doresc să aibă un spirit la fel de liber ca al tău.

Cifra destinului 6

A-i ajuta pe alţii face parte din natura ta. Lupţi pentru oameni şi umanitate, şi de multe ori te vezi implicată în campanii de ajutorare, fie ca voluntar, fie ca organizator. Dacă nu faci asta, vei fi un sprijin moral pentru familia şi prietenii tăi. Iubeşti arta şi frumosul şi te înconjori de tot ceea ce le reprezintă. Nu uita că nu este nevoie să te sacrifici total pentru alţii.

Cifra destinului 7

Eşti profesorul perfect. Îţi găseşti împlinirea învăţându-i pe cei de lângă tine. Îţi place să acumulezi cunoştinţe, dar şi mai mult să le împarţi celor care au nevoie de ele. Eşti un mentor ideal şi faci ca lucrurile complicate să pară floare la ureche. O carieră de profesor, jurnalist sau scriitor ţi se potriveşte ca o mănuşă. De asemenea, iubeşti tot ceea ce este misterios şi îmbrăţişezi cu interes ştiinţele oculte.

Cifra destinului 8

Cifra destinului 8 imprimă personalităţii tale nevoia de a reuşi, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Cauţi succesul şi munceşti mult pentru a-l obţine. Eşti de asemenea un foarte bun planificator, realizând strategii de viitor care îţi aduc succes mai devreme sau mai târziu. Îţi plac lucrurile bine făcute şi nu iei nimic în glumă când vine vorba de munca ta. Eşti o adevărată piatră de sprijin pentru familie şi prieteni.

Cifra destinului 9

Frumuseţea, arta şi romantismul sunt cele care te reprezintă. Eşti o persoană foarte sensibilă, dar şi foarte receptivă la tot ceea ce se află în jur. Emoţiile, trăirile interioare sunt extrem de importante pentru tine. Faci totul într-un stil original, iar asta înseamnă că poţi fi un artist de succes.


Preluare: ampress.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și