Cazul, de o gravitate fără precedent, arată nu doar că în Poliție sunt angajați dezaxați și sadici care profită de acoperirea uniformei ca să-și satisfacă pornirile animalice, dar și că presupusele filtre aplicate la angajare nu funcționează deloc. Astfel de demenți ar trebui nu doar eliminați de psihologi la teste, dar și puși sub control, fiind un pericol pentru societate.

Cei 7 au acționat exact în stilul mafiot al găștilor de cartier sau al clanurilor interlope. Între relatările despre practicile Cămătarilor, Cordunenilor și Duduienilor și ce au făcut polițiștii Secției 16 în noaptea de 1 spre 2 septembrie 2020 nu e nicio diferență.

“Oamenii legii” participau la un filtru pe Calea Șerban Vodă când doi tineri care treceau prin preajmă le-au atras atenția că nu poartă mască și, deci, încalcă legeape care sunt puși s-o aplice.

A fost momentul în care s-au umflat mușchii pe cei 7 polițiști. Profitând că au acoperirea uniformei, că sunt mai mulți și că au și armamentul asupra lor, cei 7 au tăbărât pe trecătorii “obraznici”. I-au încătușat, i-au bătut și i-au aruncat în dubă. Pe unul l-au dus pe un câmp, la marginea Bucureștiului, unde victima a fost lovită bestial timp de 30 de minute, iar unul dintre polițiști a urinat pe omul căzut. Victima a fost abandonată acolo.

Celălalt tânăr sechestrat a fost „doar” bătut și aruncat apoi pe stradă pustie și fără becuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și