Cel mai usor poti observa beneficiile fizice precum si cele care tin de starea pe care o avem in timpul detox-ului si dupa acesta : cu ajutorul detoxifierii, toxinele acumulate la nivelul ficatului, stomacului si colonului se elimina iar aceste organe reincep sa functioneze corect, astfel aratam si ne simtim mai bine!

Poti alege mai multe tipuri de detoxifiere, depinde de vointa si de dorminta fiecaruia dintre noi.

Cei mai extremi dintre noi aleg detoxifierea bazata pe inlocuirea mancarii cu apa. Aceasta nu trebuie sa dureze mai mult de 3-5 zile, dar pentru orice post negru mai lung de 3 zile, ai nevoie de supraveghere medicala.Aceasta este una din cele mai dure detoxifieri nivelul caloric fiind redus la 0, iar consumul de apa ridicat pe zi ce trece.

Urmatoarea pe lista se refera la detoxifierea de 3-7 zile de aport de lichide, in prima zi un post negru(consum de apa) urmata de cateva zile de sucuri de fructe si legume, consumate o data la 90-120 de minute, pentru a combate senzatia de foame.

Cea mai usoara metoda de eliminar a toxinelor din organism, si cea mai recomandata, se refera la excluderea alimentelor nocive din dieta: mezelurilor, afumaturilor, dulciurilor, grasimilor saturate, prajelilor sau oricaror alimente procesate, alaturi de restabilirea nivelului optim de hidratare.

In cazul oricarei diete de detoxifiere este necesar sa elimini cafeaua, alcoolul si fumatul din rutina zilnica.

Nu conteaza ce metoda de detoxifiere alegi nu uita sa mai faci si putina miscare, exercitii usoare si eficiente. Rezultatele se vor vedea dupa terminarea regimului.

Spor la treaba !

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și