Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat, într-un live pe Facebook, că ar ține sălile de fitness deschise non-stop, "ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24".

„Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 00.00 și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24. Dacă eu termin de muncă la ora 00.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu mi se permite să am sala de fitness deschisă 24 din 24? De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?!” a reacționat Diana Șoșoacă.

Pe 25 martie, șeful DSU a declarat că "operatorii economici care au activitatea de fitness ca profil vor avea activitatea suspendată acolo unde incidenţa depăşeşte 4 la mie şi se va relua activitatea când incidenţa scade sub 3,5 la mie".

Întrebat dacă regula se aplică şi în cazul sălilor de sport unde se antrenează sportivii de performanţă, Raed Arafat a spus: "Măsura este pentru sălile de fitness (...), deci, nu se menţionează sportul de performanţă".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și