Directoarea Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, Costica Vărzaru, care a fost audiată de procurori la Poliţia Capitalei, fiind suspectată de fapte de corupţie, a fost reţinută, iar marţi ar urma să fie dusă la instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Toată conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu a fost demisă pentru fraudă la examenul de bacalaureat după ce subiectele de la proba scrisă de limba şi literatura română au apărut online înainte de examen. Ancheta a fost demarată la sesizarea unui post de televiziune.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a precizat că va numi, în cel mai scurt timp, o nouă comisie la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", care "va asigura toate condiţiile pentru ca absolvenţii de clasa a XII-a să poată susţine toate probele scrise din cadrul Bacalaureatului iunie - iulie 2013".

Directoarea Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Capitală, demisă luni din funcţie din cauza suspiciunilor de fraudă la proba scrisă la Limba şi Literatura română la Bacalaureat 2013, a mai fost implicată într-un scandal de amploare în anul 2003, atunci când a fost surprinsă făcând streaptease cu elevii, informează rtv.net.

În plus, în 2010, un redactor România Liberă scotea la iveală, în urma unei investigaţii incognito, înţelegerile pe care directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu, Costica Vărzaru le avea în cadrul instituţiei pentru a vinde alimente interzise.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și