Sursele noastre arată că motivul principal care a stat la baza acestei decizii a fost lipsa de implicare a Directorului Alexandru Orors în a atrage fințările necesare pentru funcționarea Spitalului la parametri normali.

Din păcate, dr. Godja nu a putut fi contactat pentru a prezenta un punct de vedere. De asemenea nici directorul Spitalului, Alexandru Oros, nu a putut fi contactat.

Problemele care au stat la baza deciziei domnului dr. Godja Ovidiu Petru de a-și da demisia sunt mai vechi în Spital, cei mai mulți medici arătându-și indignarea că la cârma Spitalului se află o persoană numită politic de către primarul municipiului Ovidiu Nemeș. Este vorba de domnul Alexandru Oros care a fost parașutat la conducerea unității sanitare, fără a avea calitățile necesare.

Lupta politică pentru a pune mâna pe Spital a culminat cu numirea în diverse funcții de conducere a unor membri PNL, care primesc salarii de mii de lei / lună ca răsplată pentru loialitatea față de Primar, arată sursele noastre. Săptămâna trecută Ovidiu Nemeș a declarat într-o emisiune televizată că nu este mulțumit de coordonarea activității medicale din Spital. Cel mai probabil acesta a încercat să îi forțeze mâna doctorului Godja pentru a-și da demisia din funcție.

Aceleași surse din interiorul Spitalului au arătat că situația este foarte tensionată, Spitalul fiind acum practic fără niciun fel de conducere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și