Conflictul dintre cele două familii, Negruț și Bondar, a izbucnit în urmă cu mai bine de opt ani și a fost amplificat odată ce familia Negruț și-a construit Piscina semiolimpică acoperită și cu încălzire în curtea casei proprii. Se pare că d-na Negruț a avut nevoie de o cale de acces în plus la casă, ceea ce presupunea ca familia Bondar să cedeze o parte din terenul propriu, fapt cu care nu au fost de acord.

Din acel moment viața pentru familia Bondar a devenit un calvar, trecând prin toate fazele de teroare posibile: de la amenințări până la târât prin instanțe și umilire pe la Psihiatrie.

Culmea nesimțirii este că d-na Negruț a cerut punerea sub interdicție a vecinului său, Bondar Attila, obligându-l pe acesta să meargă la diverse expertize psihiatrice pentru a demonstra că nu este nebun. Familia Bondar a declarat pentru Sighet 247 că au trecut prin „umilințe inimaginabile, mergând la secția de Psihiatrie a Spitalului și stând pe la ușile medicilor pentru a demonstra că nu sunt nebuni”.

Un alt proces în care au fost târâți acești oameni simpli de către vicepreședinta de la AVAS Cornelia Negruț, devenită ulterior deputat de Sighet, fiind susținută de către Ovidiu Nemeș, a fost unul penal pentru distrugere a unui gard, pe care se pare că familia Negruț l-ar fi ridicat ilegal pe proprietatea familiei Bondar. Și acest proces a fost pierdut de către familia Negruț.

Instanțele au decis ca familia Negruț să plătească familiei Bondar despăgubiri civile cu titlu de daune morale în cuantum de 5.000 lei și despăgubiri cu titlu de cheltuieli de judecată în sumă de 3.700 de lei pentru ambele procese.

Reamintim că doamna deputat Cornelia Negruț s-a aflat în centrul mai multor scandaluri și procese, mediatizate de către presa locală și națională. Unul dintre acestea a fost vestitul caz al furturilor de gaz din municipiul Baia Mare, dânsa având un proces cu firma de distribuție E-on Gaz pe această temă. Totodată presa națională mai acuza o afacere derulată de către doamna deputat Cornelia Negruț și primarul municipiului Sighet având ca obiect despăgubiri pentru un teren în municipiul Sighet.

Lăsăm cititorii noștri să decidă asupra caracterul doamnei deputat de Sighet, Cornelia Negruț.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și