Cine sunt ofițeri de poliție

Subcomisar de poliție Adrian Șteflea. Ofițerul a profesat timp 6 ani în cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Maramureș. A trecut apoi la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Maramureș.

Inspector principal de poliție Lucian Mihăilă. Ofițerul și-a exercitat atribuțiile în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, activând tot pe o perioadă de 6 ani.

Cei doi ofițeri din cadrul IPJ Maramureș au trecut cu bine mai multe probe în cadrul etapelor de concurs. Acestea au constat în verificarea cunoștințelor juridice, testarea psihologică și proba interviului. Ambii foști ofițeri își vor desfășura activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației. O instituție extrem de grea, extrem de dificilă. O instituție unde în ultima vreme s-au întâmplat numai ”minuni”. În sens negativ firește.

Suntem convinși că nu le va fi deloc ușor în noua carieră pe care au ales-o. Însă reușita de a ajunge magistrați a celor doi foștilor ofițeri de poliție s-a datorat în primul rând consecvenței cu care s-au pregătit pentru examene. Au demonstrat astfel că prin muncă asiduuă un vis a devenit realitate. Le dorim succes!


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și