Astfel, după primirea apelului, echipajul de jandarmi s-a deplasat la locul incidentului, identificând doi bărbaţi ce se agresau reciproc. Unul dintre aceştia i-a provocat tăieturi cu cuţitul în zona feţei, coborând din autobuz şi încercând să scape de oamenii legii.

Urmărit fiind aproape 300 de metri, după efectuarea somaţiilor legale, s-a procedat la imobilizarea, deposedarea de cuţit şi încătuşarea acestuia. Persoana în cauză, a continuat să ameninţe cu acte de violenţa pe cei prezenţi, precum şi pe bărbatul cu care avuse altercaţia.
Întrucât prezenta plăgi la nivelul feţei, la faţa locului a fost solicitat şi un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât agresorul cât şi victima care prezenta tăieturi la nivelul abdomenului, au fost transportaţi la Spitalul Sighetu Marmaţiei pentru investigaţii medicale.

În vederea efectuării cercetării la faţa locului, zona în care a avut loc agresiunea a fost asigurată, până la sosirea unei echipe de specialiţti din cadrul Poliţiei Sighetu Marmaţiei.

Cele două persoane implicate în agresiune, ambii sigheteni de 40 respectiv 47 de ani, sunt susceptibile de săvârşirea următoarelor fapte de natură penală: port ilegal de cuţit, ultraj contra bunelor moravuri şi loviri şi alte violenţe, cercetările în cauză fiind în curs de desfăşurare.


Preluare: ActualMM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și