„O noua dovada ca in fata mortii suntem cu totii egali.. In ciuda starii lui de sanatate din ultimii ani, domnul primar Stetcu Toader nu s-a dat batut si, in nenumarate randuri, a invins orice asteptare si a luat-o de la capat. Mereu cu forte proaspete, cu aceeasi determinare si cu mai mult curaj.

Astazi, acum, din pacate, moartea a castigat. OMUL Stetcu Toader a pierdut lupta si a plecat la cele vesnice, lasand in urma lui o mostenire de neegalat. Pentru noi a fost parte din familie si amintirea lui va ramane intotdeauna vie. Dumnezeu sa va ierte, domnule primar!” - este numai unul din mesajele transmise de cei care l-au cunoscut.

De numele lui Toader Stețcu se leagă mai multe proiecte care au adus bunăstarea Moiseiului. Toate drumurile au fost asfaltate, rețele de canalizare, apa potabila, dezvoltare turism. Stețcu afost unul dintre cei mai vechi primari din Maramureș, fiind membru PDL pentru foarte multi ani.

Toader Stețcu a fost ales primar al Moiseiului in 2004, iar de atunci comuna s a dezvoltat incontinuu. În mandatul său Moiseiul a fost declarata stațiune turistică de interes local. De numele său se va lega noul sediu al Primăriei Moisei, dar și Căminul cultural din localitate.

Tot de numele său se leagă creșterea numarului de unități de cazare din comuna.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și