Duminică seara, 6 octombrie 2019, a plecat să se întâlnească cu niște prieteni de ai lui și nu s-a mai întors, familia a fost devastată de durere când a aflat că acesta s-a stins din viață. Din primele informații care le-am aflat șoferul autoturismului nu avea permis nici asigurare.

Băiatul se numește Gigi Chindriș. Dumnezeu să-l odihnească în pace!! Pe pagina lui de Facebook circulă foarte multe mesaje de condoleanțe. Grozăvia s-a produs aproape de capitala Franței, Paris, Gigi Chindriș se mai afla în mașină cu 2 băieți.

ACTUALIZARE

Tânărul era pasager și nu deținea permis de conducere.

Accidentul a avut loc în orașul Thouars din regiunea Poitou-Charentes (la aproximativ 127 km de Nantes și 72 de Angers), în nord-vestul Franței. Familia sa nu avea resurse financiare generoase.

Gigi a lăsat în urmă doi părinți în lacrimi, un frate mai mare, care lucrează ca păstor la oi în județul nostru și o soră geamănă, căsătorită. În schimb el nu era căsătorit și era angajat la o unitate de alimentație publică din Franța. Era singur în străinătate. „Încă nu știu exact cum s-a produs accidentul. Știu numai că cel care conducea nu avea carnet și nici asigurare la mașină, el era pasager. Din câte am înțeles, va merge în Franța fratele lui mai mare. Nu știu cum vor face. El era de cinci ani acolo, muncea la o măcelărie. Era un băiat super muncitor de când a început să umble în picioare. Sunt o familie de țărani muncitori ce cresc animale și muncesc pământul cu multă sudoare. Puțini se mai găsesc ca ei”, a relatat, pentru AxaNews.ro, o verișoară a lui Gigi.

Contactat telefonic, primarul orașului Săliștea de Sus, Ștefan Iuga, a spus că știe puține lucruri despre tragedie. “Tot ceea ce știu este din auzite. Nu cunosc foarte bine familia, ei stau pe o stradă lăturalnică. Nu a venit nimeni la primărie din familie, însă probabil că vor veni, întrucât vor avea nevoie de documente pentru repatriere. Dacă va fi necesar, vom vedea cu ce îi vom putea ajuta”, a relatat, pentru AxaNews.ro, Ștefan Iuga.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și