În jurul orei 03.00, polițiștii Secției 4 Leordina, aflați în serviciu de patrulare pe D.J. 187, în comuna Repedea, au observat un autoturism, care circula din direcția Ruscova- Poienile de Sub Munte.

Întrucât, conducătorul autoturismului ar fi încercat să evite echipajul de poliție, intrând pe o stradă comunală, denumită strada Bisericii, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia folosind semnalele luminoase și acustice din dotarea autospecialei și au efectuat autoturismului semnal de oprire regulamentar.

Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un tânăr de 20 de ani din Repedea, iar în urma solicitării documentelor personale și ale autoturismului, acesta a înmânat doar actul de identitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, autoturismul condus de acesta nu figurează înmatriculat în circulație, iar plăcuțele de înmatriculare montate pe autoturism sunt atribuite altui autovehicul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanenţă Poieni, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și