Femeia în vârstă de 48 de ani are dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce a fugit duminică din spital la biserică, deși știa că este infectată cu noul coronavirus, scrie Vremea Nouă.

„Am fost sesizați prin apel la 112 de către un medic de la spitalul din Bârlad, cu privire la faptul că, o femeie de 48 de ani ar fi părăsit salonul unde era internată. În scurt timp aceasta a fost găsită în interiorul bisericii din curtea spitalului. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

”Nu se face așa ceva!”

Cazul l-a revoltat și pe managerul spitalului din Bârlad, cel care a și făcut plângerea la poliție.

„Nu se face așa ceva, oricât de credincios ești! Infecția se răspândește foarte repede, nu trebuia să meargă la Biserică. Noi nu putem încuia pacienții, dar aceștia trebuie să fie conștienți că nu au voie în comunitate, dacă nu sunt complet vindecați! Chiar dacă avea mască, ea a sărutat toate icoanele! Am fost nevoiți să anunțăm și poliția”, a spus Daniela Borș, managerul spitalului bârlădean.


Preluare: stirileprotv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și