Un bărbat rămas deocamdata neidentificat având un cuțit de aproximativ 30 de centimetri a intrat într-un club de noapte, în care nu se mai afla nimeni pentru că programul de terminase. Doar angajații clubului care se ocupau de curățenie și paznicii erau în interior. Individul neindificat a fost zărit de unul dintre bodyguarzi de la Quick Security care a sărit să îl imobilizeze.

În acel moment individul l-a tăiat cu cuțitul în nivelul piciorului. În ajutorul său a sărit și un client care se pregătea să părăsească clubul. Și acesta a fost tăiat cu cuțitul la nivelul piciorului. Ceilalți bodyguarzi de la Quick Security au sărit și au dat cu spray lacrimogen. În acel moment bărbatul neidentificat a fugit. A urcat într-un taxi și a dispărut. Mașina cu care a fugit a fost identificată ulterior, iar taximetristul a declarat că l-a lăsat pe bărbat în cartierul Hotvan.

Cele două persoane rănite au ajuns la Spitalul Județean unde au primit îngrijiri medicale, din fericire nu a fost nevoie de internarea acestora.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire și port ilegal de obiecte interzise.

ACTUALIZARE

Conform unor informații se pare că firma Quick Security a reușit să îl identifice pe agresor. Ar fi vorba de un anume Iosif Raita (20 ani), recent liberat din pușcărie. Se pare că individul a fugit de acasă și în acest moment ar fi ascuns de anumite persoane din Hotvan. Nu este exclus să iasă un conflict între respectivii și firma de securitate.


Preluare: ActualMM

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și