CĂTRE,
PUBLICAŢIA ONLINE Sighet 247.ro

Referitor la articolul publicat pe site-ul dumneavoastră: „INCOMPETENŢĂ CRASĂ – Poliţia locală amendează şoferii deşi au tichet de parcare”, instituţia noastră se vede obligată de a veni cu următorul drept la replică:

Cele declarate de către „doamna” care s-a adresat redacţiei dumneavostră sunt neadevărate. În susţinerea celor afirmate de către noi vă transmitem dovezile foto, fotografiile fiind realizate cu aparatele din dotarea Poliţiei Locale Sighetu Marmaţiei.

Aşa cum se observă din pozele transmise, în jurul orelor 10:30 echipajul Poliţiei Locale, conform atribuţiilor de serviciu, se afla în parcarea cu plată din zona centrală a Municipiului Sighetu Marmaţiei unde a constatat că utilizatorul autoturismului în cauză a încălcat prevederile art. 15, lit. a, din anexa la H.C.L. 7/2014 prin faptul că a staţionat în parcările cu plată, fără tichet de parcare (acesta nefiind marcat), motiv pentru care s-a efectuat poza probă nr.1.

În jurul orelor 10:48 echipajul Poliţiei Locale revine la autoturismul în cauză şi constată că acesta se află în aceeaşi stare (fără tichet valabil), fapt pentru care poliţistul local procedează la generarea înştiinţării de plată cu Seria SPE Nr. 3499. În susţinerea celor menţionate anterior vă punem la dispoziţie pozele probă nr. 2 respectiv nr. 3.

În urma analizei pozei publicată de către dumneavostră pe site, coroborat cu cele arătate mai sus concluzionăm faptul că utilizatorul autoturismului a procedat la marcarea tichetului de parcare la o oră ulterioară aplicării sancţiunii, motiv pentru care cele sesizate de către cetăţean nu se confirmă.

Deasemenea ţinem să menţionăm faptul că „şoferiţa” din articol nu s-a deplasat la Sediul Poliţiei Locale respectiv nu a luat legătura cu nici un poliţist local în data de 27.10.2014, deci cele afirmate în articol sunt neadevărate.

Pentru a se evita asemenea situaţii pe viitor, considerăm că ar fi necesar să fim consultaţi cu privire la aspectele reclamate de către cetăţeni, aspecte ce vizează activitatea Poliţiei Locale.

Cu stimă,

ŞEF DIRECŢIA POLIŢIA LOCALĂ,

DRĂGUŞ VASILE

ÎNTOCMIT,

POLIŢIST LOCAL,
BĂNDEAN IULIAN

SIGHETU MARMAŢIEI, 29.10.2014.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și