Potrivit unui comunicat al DIICOT, la data de 28 martie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant delict în timp ce deţinea în camera sa dintr-un complex de cazare destinat studenţilor din municipiul Cluj-Napoca cantităţile de aproximativ 1,1 kilograme canabis (drog de risc), 129 comprimate ecstasy (drog de mare risc), 80 grame amfetamină, circa 500 grame substanţă cristalină şi ciuperci halucinogene, toate destinate comercializării.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate suma de 104.305 lei, un aparat de vidat, un cântar de mare precizie, un telefon mobil, precum şi alte mijloace de probă.

În cursul zilei de vineri, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Biroului pentru Centru Universitar din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca şi luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale din IPJ Cluj.


Preluare: AGERPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și